Filtar till Ukraina - du kan hjälpa till!

2022-10-14
Det blir kallt i Ukraina! Var med och skänk en yllefilt eller swisha en gåva. Insamlingsplats Bankeryds Second Hand, Industrigatan 1, vecka 41-43.

Kallt i Ukraina - du kan hjälpa till!

Varje dag möts vi av nya rapporter om krigets fasa i Ukraina, det verkar inte finnas någon ände på allt elände. I Ukraina finns det idag sex till sju miljoner internflyktingar. Människor som tvingats överge hem och allt vad de ägde. Många av dem som inte kan bo hos släktingar och vänner tvingas ta sin tillflykt till övergivna skolar mm. I samtal med Pingst-Unionen har vi uppfattat att det finns stora behov av filtar inför vintern. Under de närmaste veckorna kommer därför en hel del Pingstförsamlingar i Sverige samla in och köpa yllefiltar för transport till Ukraina. Visst har du någon eller några yllefiltar över hemma eller kanske kan du ge ett bidrag till filtar. Tack för att Du vill vara med och lindra nöden.

Yllefiltar

Lämna yllefiltar på Bankeryds Second Hand, Industrigatan 1 under vecka 41-43. Tisdagar kl 16-19 och lördagar kl 09:30-14:00. Övrig tid kan du lägga yllefiltar på lastbryggan. 

Skänk en gåva

Det gör du genom att swisha till Second Hand på nr 123 218 88 45,
OBS! märk betalningen Filtar Ukraina

 

Filtar till Ukraina - du kan hjälpa till!