Söndagsskolan mm för barn

Barn och familj

Vårt mål är att alla barn och ungdomar i Bankeryd ska känna sig älskade och värdefulla.

Vi vill också att de ska få en ärlig chans att lära känna Jesus, vi har därför ett antal olika aktiviteter under veckan. Spana gärna in kalendern eller kontakta vår barn- och familjepastor.

Öppen Förskola

Öppis för föräldralediga med barn i åldern 0-5 år. Vi leker, sjunger, pysslar och fikar från vår fantastiska mackbuffé.

Håll koll i kalendern för aktuell information och datum/tid.

Söndagsskola

För barn från 3 år tills man börjat årskurs 4.

På Söndagsskolan har vi samling med sång, lek, drama, tävling mm för alla barn. Sedan delar vi in oss i grupper där man gör lite mer åldersanpassade lekar och fördjupningar kring dagens bibeltema.

Några gånger per termin kan man välja vilken aktivitet man vill göra efter samlingen t ex baka, pyssla, sporta, leka eller något annat kul.

Söndagsskolan pågår under gudstjänsttid. Under sommarmånaderna och lov använder vi Söndagsskolaplay så att det alltid finns någon samling för barnen, året om.

47an

47:an är vår söndagsverksamhet för Dig som går i 4:an till 7:an.

I början av terminen bestämmer barn och ledare tillsammans vad vi ska göra för aktiviteter på söndagar. Det kan vara allt från sport, pyssel, bygga båtar till båtrace, baka eller en utflykt.

Vi har alltid en andakt när vi ses. 47:an pågår under gudstjänsttid. I kalendern brukar det framgå om det är 47:an i samband med gudstjänsten.

AW

After Week är familjära samlingar på fredagskvällar, en gång i månaden. Här äter man kvällsmat tillsammans, umgås och har en andakt. I kalendern ser man vilka fredagar som gäller. 

Sommarläger

I slutet av sommarlovet brukar vi ha ett sommarläger för barn. Ofta tillsammans med någon annan församling i bygden.