Vi söker ny ungdomspastor

2021-03-10
Har Du ett hjärta för ungdomar, brinner Du för att nå nya människor, är social och känner att Du har mognad att möta nya utmaningar med oss, då skall du söka.

Brinner du för att göra Jesus känd, efterföljd och älskad i ungdomars liv?

Vi söker en

Ungdomspastor

till Pingst Bankeryd

Arbetsuppgifter

Som ungdomspastor arbetar du tillsammans med pastorsteam, församlingsledning och församling med huvudansvar för ungdomsverksamheten och arbetet bland unga vuxna. Vi är en församling för alla generationer. Vi önskar att du med Jesus som förebild vill vara med och bygga en gemenskap där alla är bekräftade och sedda.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett hjärta för ungdomar, brinner för att nå nya människor, är social och känner att du har mognad att möta nya utmaningar tillsammans med oss. Du har lätt för att samarbeta och trivs med olika åldersgrupper, har en positiv attityd, är engagerad och vill vara med och leda församlingen framåt. Din erfarenhet och bakgrund kan variera, men vi vänder oss till dig som har läst teologi eller för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet.

Om församlingen

Vi är en pingstförsamling med en kyrka centralt placerad i Bankeryd. Bankeryd är en inflyttningsort vid södra Vättern cirka en mil från Jönköping. Församlingen har ca 340 medlemmar och är en församling med alla generationer representerade. Vi drömmer om att få se människor komma till tro och att Bibeln ska vara vägledande i människors liv.

Idag finns ett väl etablerat ungdomsarbete tillsammans med Missionskyrkan i Bankeryd. En fredagskväll omfattar ca 60 - 70 ungdomar och ett stort antal unga ledare. I vår gemensamma ungdomsverksamhet ingår också konfirmation, vinter- och sommarläger mm.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%.

Rekryteringsprocessen sker löpande, sista ansökningsdag den 16 april.

Du som vill veta mer om tjänsten, hör av dig till vår pastor Kjell Olsson.

Mail: kjell.olsson@pingstbankeryd.se

Tel: 070 511 94 24

Vi söker ny ungdomspastor