Järnväg - på rätt spår?

Är du på rätt spår?

Välkommen till Pingst Bankeryd, vi vill vara en öppen kyrka med hjärta för människor, vi vill vara en gemenskap också för Dig!

Vi tror att kyrkan är en plats och gemenskap där det enkla och komplicerade livet möts, där det allvarliga och glädjefyllda i livet kan få finnas sida vid sida. Vi tror att Jesus, Guds Son, är den ende som kan ge svar på livets alla frågor, därför vill vi i vår gemenskap alltid sätta fokus på vem Han är och att Han älskar oss. 

För alla?

Öppen kyrka med hjärta för alla. Så säger vi att det är hos oss, och vi menar det.

Ibland blir vi kanske lite hemmablinda och glömmer att mycket av det som är naturligt för den som är van kan vara nytt och annorlunda för den som är ny. Vår målsättning är alltid att du ska trivas och få svar på dina funderingar. 

Länkar till verksamheter

Gudstjänst och digital gudstjänst

Församlingspodd

Barn och familj

Ungdom

Senior

Second Hand

Gudstjänsten

Gudstjänsten är en samling där vi gemensamt vänder oss till Gud och får upptäcka mer av Honom och livet med Jesus. Vi tycker om att lovsjunga och prisa Gud för den Han är och vad Han gör. Vi gör vårt bästa för att skapa en varm miljö där så många som möjligt kan få upptäcka vem Jesus är.

En gudstjänst i vår kyrka pågår i drygt en och en halv timma och innehåller normalt sång och musik, predikan, bön och fika där brukar det vara ett bra tillfälle att diskutera vad som hänt dig i veckan och livet med Jesus.

En gång i månaden firar vi nattvard och så ofta vi får möjlighet är det dop och barnvälsignelse.

I kalendern finns information om varje gudstjänst och här finns mer information om hur en gudstjänst går till i Pingst Bankeryd.

Vision?

Vi har formulerat visionen kring tre begrepp; Gemensamhet, Bry sig och Tillväxt. Läs mer om visionen.