Sportlovläger i Trysil 13 -18 februari 2022

2021-11-24
Under veckan kommer vi att bo på vandrarhem i Sälen och åka buss till backen. På dagarna blir det skidåkning i Trysil och på kvällarna blir det lek, spex och möte. Vi ser fram emot ett härligt läger där vi tillsammans får söka och upptäcka Gud i kärlek och gemenskap.

Anmälan

Anmälan öppnar lördag 27/11 kl 10.00 på pingstbankeryd.se. Platserna brukar gå åt väldigt fort och det är först till kvarn som gäller, så se till att vara redo! Inom en vecka efter inskickad anmälan får du besked via den mail som du angett i anmälan om du har kommit med eller är reserv. Som ett andra steg i anmälan ska en avgift på 500kr betalas in före den 12/12. Annars kommer platsen att gå till någon på reservlistan. Ungdomar som bor i Bankeryd eller är aktiva i kyrkornas verksamhet får förtur till lägret. Vi kommer ha en informationsträff inför lägret för lägerdeltagare och föräldrar den 25 januari kl 18.30-19.30.

Kostnad

Lägret kostar 4400kr och i priset ingår resa, boende, mat och liftkort. Pengar till mat för resan hem och eventuell skidhyra tillkommer. Utrustning går att hyra av Skistar på plats till 15% rabatt. Vill man köpa godis i vår kiosk på vandrarhemmet tillkommer även pengar till det. Skistar har sänkt rabatterna på liftkort kraftigt i år vilket är en anledning till att vi har behövt höja priset på lägret.

Covid-19

Vi följer utvecklingen av smittspridningen av Covid-19 och de restriktioner som kommer från Folkhälsomyndigheten. Vi håller också koll på eventuella regler och restriktioner för inresande i Norge. Vi kommer att uppdatera med information löpande om restriktionerna ändras inför lägret. Man måste vara helt frisk för att få stiga på bussen när vi åker från Bankeryd. Vid sjukdom återbetalas hela lägeravgiften.

Sportlovläger i Trysil 13 -18 februari 2022